background
Home. Dutch Language

HALLO, EN WELKOM BIJ STRAY!

Stray - Flexibele busnetwerk voor avontuurlijke reizigers.

Nieuw-Zeeland is een groot en prachtig land om te verkennen. En één van de beste manieren om dat te doen is per bus, met ervaren gidsen.

Ons motto is “further off the beaten track”. Dit houdt in dat we jou meenemen naar bijzondere locaties die afwijken van de standaard toeristische plekken. Samen verkennen we afgelegen bestemmingen, waar we je kennis laten maken met de lokale cultuur en het echte Nieuw-Zeeland.

Stray trekt avontuurlijke reizigers aan van over de hele wereld. Als jij ook open staat voor bijzondere, unieke ervaringen een drang hebt om nieuwe dingen te ontdekken dan ben je bij ons aan het juiste adres!

We krijgen veel mensen uit Nederland en we zijn gek op onze Nederlandse reizigers. Daarom willen we jou verwelkomen in het Nederlands en je wat basis info geven. De rest van de website is in het Engels maar we hopen dat je dit niet erg vindt (dit is overigens ook de taal die onze gidsen en chauffeurs spreken). En we weten zeker dat je de oefening met de Engelse taal waardeert voordat je aan je grote avontuur begint! We hopen een onderdeel van je reis te kunnen zijn en kijken er naar uit je snel welkom te heten in Nieuw-Zeeland!

 

WELKE REIS OPTIE IS HET BEST VOOR MIJ?

Je kan kunt kiezen uit...

EEN STRAY JOURNEYS TOUR

Je reist met een kleine groep langs een vaste route. Alle vormen van transport, de gids, accommodatie en een selectie van activiteiten en maaltijden zijn hier bij inbegrepen. Alles is georganiseerd dus je reist stress-vrij!

Zie onze Stray Journey tours >

 

WIL JE WETEN WAAROM JIJ VOOR STRAY ZOU MOETEN KIEZEN?

Lees onze Top 10 redenen >